2021-12-08 11:47:15• hírek • Szatmár.ro

Évzáró csapatösszerázót szervezett Szatmárnémetiben a RMÜE

Egy jó hangulatú, élményekkel teli csapatösszerázó alkalmat szervezett december 1–3. között Szatmárnémetiben a Romániai Magyar Üzleti Egyesület.  

Az eseményre a szervezet tagjait várták, akik érkeztek is szép számmal, hiszen izgalmas programokkal készültek a szervezők.

Az alkalomnak elsősorban a krasznabélteki Nachbil-pincészet adott otthon, de szervezésből kivette a részét az Autonet Import Kft. is.



A csapatösszerázó egy sváb tradicionális disznóvágással kezdődött, amely kiválóan megalapozta az esemény további hangulatát. Ezt követően a Nachbil pincészetet látogatta meg a társaság, itt Lieb Mihály és Görbe Edgárd fogadták a vendégeket. Az elkövetkező napokban volt még kápolna-túra, cuvée borkészítés, bemutatásra került az Autonet 25 éves történetét összegző kötet – Ilonczai Tamás jóvoltából –, majd a jelenlévők meghallgathatták Gyenes Mani Dakar-élményeiről szóló beszámolóját is.

Mindeközben fenséges ételek, finom borok és konyakok mellett beszélgetni, eszmét- és tapasztalatot cserélni is lehet, hiszen az üzleti szférában a vállalkozások igazgatása mellett a jó kapcsolatok ápolása is kiemelt fontosságú.  











Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: